Egyetemen levelezős hallgatók véleményére lennék kiváncsi, milyen így végezni az egyetemet?
Stresszes de megoldható. Péntek szombat előadás, szabival vagy ledolgozással oldottam meg, 3 műszakban is.
Mint az előző említette, kevesebb óraszám van. De ez az esetek nagy részében azt jelenti, hogy el se juttok a végére, és kaptok vizsgán egy "levelező változat"-ot.
Belegondolva abba, hogy nappalin se járnál be szerintem előadásokra, így igazából még könnyebb is, mert végül úgyis otthon tanulod meg, de így kevesebbet kell a tudásból vissza adnod.
ma 17:11
Igen, vannak tárgyak. Én se írtam, hogy mind.
#4: viszont nálunk ez képezi a nagyobb részt. Elvétve akad félévenként 1 tárgy, amit full lazán lehet venni, meg 1-2, ahol van kisebb könnyítés.
Viszont a szórótárgyak ugyanúgy durvák, a szakmai tárgyakat meg vérkomolyan veszik.
Csak pár töltelék tárgy az, ami kivétel. De azt igazán nappalin se veszik komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!