Egyetemen, megkezdett félév esetén ha nem tudok bejárni, akkor mindenből megbukok?
A TO-n kellene megkérdezned, hogy van-e lehetőség passziváltatni*, vagy kérni, hogy mentsenek fel az óralátogatási kötelezettség alól. (Volt csoporttársam, aki ez utóbbit kérte, és csak vizsgákra kellett bemennie.) Nem írtad, hogy nappalira vagy levelezőre jársz-e, az utóbbin működött a kedvezményes vizsga, amit említettem, az illető sikeresen teljesítette a félévet.
Egyébként jobbulást kívánok, és gratulálok a babához! :)
* A mi TVSZ-ünk szerint a terhesség és a tartós betegség is olyan okok, amik miatt a megadott határidőn túl is kérhető a félév passziváltatása.
Nálunk még lehet passzívàlni. Te tudod milyen szakon vagy,milyen órákat vettél fel. Előadásokat pl az én szakomon simán lehet teljesíteni bejaras nélkül is. De gyakorlatot már nem, csak 3x lehet hiányozni általában.
Gondolod at, ha van sok eloadas, akikből csak vizsga van, akkor kár lenne passzivra menni, otthon is fel tudsz készülni.
Még mindig könnyebb most, mint amikor már meglesz a gyerek. Szóval hajrá, szerintem csináld, próbálj mindent megtenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!