Szofiiiis kérdése:
Neptun gyűjtőszámlára való hibás utalás összegét vissza kapom?
Figyelt kérdés
Utólag vettem észre,hogy az utalás során rosszul írtam a közlemény rovatba a neptun kódomat.
Elérhetőséget nem találok, ilyenkor kit kell keresnem,mi a teendőm.
2019. febr. 12. 10:56
1/3 anonim válasza:
TOn utána néznek és elkönyvelik a gyűjtőszámlán. Visszakapni nem fogod.
2/3 anonim válasza:
Ismerősöm a kolit utalta rosszul. Kell egy dokumentum az utalásról, mikor utaltad hova stb, szóval a szelvény. Attól függ, mit utaltál, ha tanulmányokkal kapcsolatos, akkor TO és a nevedre írják, mintha átutaltad volna rendesen. Visszakapni nem fogod tényleg, de olyan lesz, mintha rendesen elutaltad volna, ha érted mire gondolok, nálunk legalábbis így volt (Debreceni Egyetem).
3/3 A kérdező kommentje:
A tanulmányi osztályom azt mondja nem tud mit kezdeni ezzel. És közben találtam az egyetemem honlapján egy gyűjtőszámlával kapcsolatos menüpontot, ahol ezt írják:
Amennyiben hibás utalás történik, és a becsült beérkezési idő utáni egy hétig a hallgató nem keresi a beutalt összeget, úgy az összeget a hibalistáról visszafordítjuk a forrás számlaszámra. Az újbóli utalás költsége a hallgatót, vagy az utalást végzőt terheli, de a legfontosabb, hogy késve fog megérkezni az összeg.
Csak ez így elbizonytalanít,ha azt mondjátok nem kapom vissza.
(Miskolci egyetem)
2019. febr. 12. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!