Melyik egyetemre jartatok/jártok?
Én azt nem értem miért lett 0%-os a válaszom mikor egy tök normális kérdést tettem fel: hogy miért ennyire evidens hogy a leszbikusok egyetemre járnak? :D
Én is leszbikus vagyok de én fodrász vagyok hát kövezzetek meg, nyilván aluliskolázott vagyok ti meg kitörölhetitek a seggeteket a fősulis papírotokkal, mert az semmi más, csak papír ;)
Utolsó nem érted. Senki sem mondta hogy evidens lenne hogy a leszbikusok egyetemre járnak. De itt az volt a kérdés hogy aki igen, az melyik egyetemre járt, erre volt itt kíváncsi a kérdező nem arra hogy kinek mi a szakmája.
Igen sok esetben tényleg csak egy papír a diploma, csak azért hogy elmondhasd hogy diplomás vagy, de amúgy nem érdekel az amit tanulsz annak semmi értelme. De nem mindenkinél, én például hasznát veszem az egyetemnek amit elvégeztem szóval ezt a stílust és általánosítást kérlek hanyagold.
Nagyon jó dolog ha te a szépségiparban helyezkedtél el, csak itt most nem ez volt a kérdés, így ne vedd személyes sértésnek ha 0 százalékon van a válaszod. Nem azért mert fodrász vagy hanem mert nem a kérdésre válaszoltál.
De nem én szavaztalak le mielőtt nekem esnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!