Felvi dokumentumok feltöltése?
Jelentkeznék továbbtanulni a felvi.hu-n, és mikor rámegyek a középiskolai eredményekre, ott kéri a 11.,12. osztályos év végi eredményeimet (természettudományi kivételével). Nekem ugye még nincsenek meg a 12.-esek, akkor hogy csináljam?
Miután megadtam a 11.-est, feltöltsem a dokumentumokba a bizonyítványom jelenlegi lapjait, és hitelesítsem, és a 12.-eset majd külön, vagy egyáltalán ne töltsek fel semmit, és majd az összeset egyszerre?
Nagyon el vagyok veszve ebben, és sajnos segítséget nem kapok, úgyhogy köszönöm, ha valaki megteszi itt :D
Én is idén jelentkezek, feltöltöttem a 11.-eset, a mostanit pedig később fogom, mert nekem sincs még meg.
Én azért töltöttem fel, mert azt írták, hogy minden eddig megszerzett doksit fel kell tölteni... legalábbis én így értelmeztem 😅
Bocsi, hogy írok egy kérdést is, de:
Szerintetek, ha a bizonyítványt dupla oldalasan scanneltem be az úgy jó? (Bocsi, nagyon nem szeretném elrontani😂)
Mert azt írja, hogy oldalanként (fájlonként) kell feltölteni. De ez egy fájl (csak két oldal van rajta)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!