Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvi dokumentumok feltöltése?

Felvi dokumentumok feltöltése?

Figyelt kérdés

Jelentkeznék továbbtanulni a felvi.hu-n, és mikor rámegyek a középiskolai eredményekre, ott kéri a 11.,12. osztályos év végi eredményeimet (természettudományi kivételével). Nekem ugye még nincsenek meg a 12.-esek, akkor hogy csináljam?

Miután megadtam a 11.-est, feltöltsem a dokumentumokba a bizonyítványom jelenlegi lapjait, és hitelesítsem, és a 12.-eset majd külön, vagy egyáltalán ne töltsek fel semmit, és majd az összeset egyszerre?

Nagyon el vagyok veszve ebben, és sajnos segítséget nem kapok, úgyhogy köszönöm, ha valaki megteszi itt :D

2019. febr. 6. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan feltöltheted a 11.-eset, de igazából nem kell. Majd később, ha még lesz a 12.-es bizonyítványod, akkor feltöltöd. Egy darabig nem lesz majd elérhető a feltöltés, ne izgulj, később újra nyílt lesz.
2019. febr. 6. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
*meg
2019. febr. 6. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is idén jelentkezek, feltöltöttem a 11.-eset, a mostanit pedig később fogom, mert nekem sincs még meg.

Én azért töltöttem fel, mert azt írták, hogy minden eddig megszerzett doksit fel kell tölteni... legalábbis én így értelmeztem 😅

Bocsi, hogy írok egy kérdést is, de:

Szerintetek, ha a bizonyítványt dupla oldalasan scanneltem be az úgy jó? (Bocsi, nagyon nem szeretném elrontani😂)

Mert azt írja, hogy oldalanként (fájlonként) kell feltölteni. De ez egy fájl (csak két oldal van rajta)...

2019. febr. 7. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, anno én is így töltöttem fel.
2019. febr. 7. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen 😍
2019. febr. 7. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!