Jól csináltam mindent? (felvi, dokumentumok feltöltése)
Feltöltöttem még korábban a 11.-es bizonyítványomat a Felvi-re, majd a 12.-est és az érettségit, miután megkaptam.
Ez volt nagyjából egy-másfél hete körülbelül, azóta a státuszuk még mindig "Továbbítva feldolgozásra". Kicsit aggódom emiatt, mert már nem fogok tudni korrigálni, ha valami baj van a feltöltött dolgokkal.
Plusz, ahol mutatja a státuszt, ott csak két rubrika van, az egyik a középiskolai bizonyítvány, a másik az érettségi bizonyítván. De mivel én már korábban feltöltöttem a 11-es bizonyítványt, és azt el is fogadták, így csak hozzá töltöttem a 12-est, de úgy néz ki, hogy egybe veszi a kettőt, és így mutatja az egészet középiskolai bizonyítványként. Emiatt is aggódom kicsit, hogy nem kellett-e volna feltöltenem megint a 11-est, nehogy az legyen, hogy akkor az valahogy kiesik, pedig egyszer már feltöltöttem, mert azt nem mutatja.
Szerintetek?
Miféle törzslapot?
Meg nekem már sehol nincs olyan opció, ahol fel kellene tölteni valamit.
A bizonyítvány első oldala a törzslap.
Az új dokumentum feltöltése gombbal (a kék táblázat alatt) fel lehet tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!