Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem érdekel már a szak, amit...

Nem érdekel már a szak, amit tanulok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy természettudományos szakon tanulok, viszont nem nagyon érdekel már. Előző félévben egyik tárgyból buktam is, ez is elvette kicsit a kedvem, meg az összes tárgyból jó vagyok, kivéve abból a kettőből, amik a főtantárgyak. Nem szeretném abbahagyni az egyetemet, viszont fogalmam sincs még mindig, hogy őszinte legyek, hogy mégis mi érdekelne. Most úgy vagyok vele, hogy semmi. Szerintetek mit csináljak?
2019. febr. 6. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd be ezt. Ha mire befejezted, még mindig nem tudod, hogy mi érdekel, akkor mindenképpen menj el dolgozni. Ahogy idősödsz és lesz tapasztalatod, majd biztosan lesz még, amit szívesen tanulnál és haszna is van. Bármikor folytathatod a tanulást később is. De egy befejezett iskolád legyen.
2019. febr. 6. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, mennyi van még hátra. Ha még az elején tartasz, és egyáltalán nem tudod magad elképzelni azon a területen, akkor kár folytatni. Meg kellene találnod, hol a helyed, mert valamiből élni kell.
2019. febr. 6. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!