Pontosan mi is a duplázás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 11.-es vagyok, év végén teszek közép infot, és közép angolt, ugye nekem már kötelező lesz a nyelvvizsga, és egy emelt.Az infóm lesz emelt, októberben, és év végén szeretnék emelt angolt tenni, és 45pontra menni, mert ugye ott kijön a +50,és ugye mostmár elég nehéz plussz pontot összeszedni, nem vagyok egy rossz tanuló, nem az utolsó pillanatra akarom hagyni a dolgokat, csak valamiért nem áll rá az agyam a matekra, emelt matekos vagyok, és majdnem 4-es, 4.5-7 közt voltam mindig is.Csak úgy hiszem, így több pontom lehet.Már most rávagyok parázva nagyon2019. febr. 5. 18:20
1/2 anonim válasza:
Duplázás az az amikor 2 érettséginek az eredményét és annak a kétszeresét nézik, az évvégi jegyeidet nem. Tehàt ha írsz egy 80%-os matekot meg 70%os infót emelten akkor 80*2+70*2 =160+140 =300 ha emelt akkor ugye +50 pont. Most csak kitalàltam eredményeket, de a lényeget gondolom érted. Ezt a +50 pontot a mostani rendszer szerint írtam, nem tudom 2020-tól mit fogadnak el.
2/2 anonim válasza:
Az előttem író tökéletesen leírta, 2020-tól annyi a változás, hogy kötelező a nyelvvizsga és egy emelt érettségi egy tantárgyból, ha ezen felül még csinálsz nyelvvizsgát, vagy emelt érettségit tantárgyról többletpontra vagy köteles (a második után mindig jár többlet pont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!