2020as érettségiben a nyelvvizsgára kapunk plusz pontot?
Nem kapunk :(
Elég nagy szívas lesz nekünk, mert az első emelt érettségiért se fog járni +pont.
Huhaa koszonom!
Ez nagyon kemeny.... akkor mindenkepp bele kell kalkulalni ket emeltet es egy c1et h meglegyen a max tobbletpont😱
#3-as válaszában semmi durva dolgot nem tapasztalok. Egyszerűen nem jól kérdeztél. Ha azt kérdezed, hogy a 2020-as érettségi szezonban, akkor már egy fokkal jobb, de valójában ez a 2020-as felvételire vonatkozó kérdés, nem pedig az érettségire. Miért kell előrehozott angol emeltet tegyél? Ha idén le tudod tenni jövőre is menni fog nem? Nem az én dolgom, csak sose értettem. És akkor, hogy tisztába tegyem a látásod.
A 2020 szeptemberében induló felsőfokú oktatás felvételi követelménye az egy emelt és egy közép vagy felsőfokú nyelvvizsga. Mit jelent ez?! Nos nem lehet tudni. Sőt még egy darabig nem is derül ki. Vagy megváltoztatják a pontozási rendszert, vagy nagyon nehéz lesz megszerezni azt a maradék 100 pontot. Az, hogy megváltoztatják-e október-december környékén elméletileg ki kell, hogy derüljön. De sose lehet tudni. Az is lehet, hogy addigra megszüntetik, eltolják 2022-re vagy ilyesmi, mint a töri atlasz esetében.
Mondjuk talán azért jobb letenni előrehozott érettségit, hogy az érettségi évében eggyel kevesebb gondunk legyen, nem? Ezen mit nem lehet megérteni... lOl
Én 11.-ben csináltam emelt előrehozottat angolból, 12.-ben így nem voltam rajtam akkora nyomás.
Amit viszont én nem értek, az az, hogy minek kellett eltörölni szinte az összes többi tárgyból az előrehozott lehetőségét (pl. kémiából, föciből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!