Aki orvosra jár, vagy szeretne menni, az kitűnő volt végig általánosban?
Szia
Én általánosban kitűnő voltam, nyolcadikos félévi bizonyítványomban volt egyedül egy vagy két négyes(a francia és talán a földrajz, de az lehet végül 5 lett). Gimiben volt pár négyesem, ez 0-2 között változott(egyedül 10. osztály év végén voltam kitűnő). Amiből mindig 5-ös voltam, az a matek, kémia, biológia, földrajz,nyelvtan, történelem, rajz, ének, média
amiből legalább egyszer becsúszott négyes, azok az irodalom, nyelvek, informatika, fizika, tesi
így utólag belegondolva elég lett volna bőven a matek-kémia-biológia szentháromsággal foglalkozni, bár szerencsére így is szelektáltam, mindig volt 1-2 tárgy amiből nem nagyon készültem, ezért is nem voltam soha kitűnő. Egyáltalán nem fontos, hogy mindenből 5-ös legyél, ha azokból jó vagy, amik a felvételi tárgyaid(plusz legyen nyelvvizsgád is), akkor bőven tudsz majd boldogulni, nem ezen múlik.
Én kitűnő voltam általánosban és gimiben is, de nyugi, ez egyetemen már senkit nem érdekel.
Az általános iskolás jegyeid pedig egyébként sem számítanak felvételinél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!