Logisztika. de merre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Két diplomával rendelkezem, egy Gazdasági és Menedzsment BSc-vel és egy Marketing Menedzsment MSc-vel. Eddig marketing területen dolgoztam, de ugy érzem ez nem az én világom ezért válltani szeretnék.
Két fő szempontot keresek az új állásban:
- ne legyen unalmas 8/5-ös irodai munka, lehetőleg legyen benne olyan hogy pl raktárban való intézés
- legyen kiszámítható, lehetőleg max 17:00-ig tartó munka
A logisztika érdekel, a BSc elvégzésénél sok ilyen jellegű tantárgyat vettem fel. Kérlek segítsetek, merre keressem az álom állásom? Én fuvarszervező állást néztem, ez reális? Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
2019. jan. 30. 11:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!