Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ledobott a Neptun?

Normális, hogy ledobott a Neptun?

Figyelt kérdés
Felvettem még versenyjelentkezési időszakban 2 olyan szabadon választható tárgyat, ahol 450 volt a limit kb. 350.-ként. Pár nap múlva néztem, hogy már 600+an vannak feljelentkezve varolistara. Gondoltam, én időben jelentkeztem, baj nem érhet, erre jönnek az üzenetek, hogy töröltek a rendszerből. Ez normális? Vagy csak a Neptun hülye? Tudok ilyenkor tenni valamit?
2019. jan. 29. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Legbiztosabb megkérdezni tanulmányi osztálynál, mi történt, nem hallottam ilyet még. Hogy törölt? Be tudsz még lépni?
2019. jan. 29. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kevered a dolgokat?

Előbb a rangsoros jelentkezést szokták megnyitni (legalábbis nálunk) - ennél van az, hogy a legjobb X hallgató marad rajta a kurzuson, a többit pedig ledobálják.

És csak kb. 1 héttel később van (nálunk) a versenyes jelentkezés - ami pedig azt jelenti, hogy ha van mondjuk 100 hely, akkor azokat a helyeket az első 100 jelentkező tölti be.

Nem lehet, hogy összekeverted a kettőt, és rangsoros volt nálatok is, és emiatt dobott le a Neptun?

2019. jan. 29. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Sőt, amúgy biztos, hogy kevered, mert versenyesnél nincs is várólista, csak rangsorosnál. Olyankor, ha már be van telve a kurzus, akkor nem engedi meg, hogy felvedd.
2019. jan. 29. 17:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ne haragudj, osszekevertem. De ez így fair?
2019. jan. 29. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, fair. Azért rangsoros a neve, mert a rangsorban legjobb helyen lévők kerülnek be az adott X helyre. Te esetedben a legjobb 450. Ha nem vagy benne a legjobb 450-ben, akkor ledob a rendszer.

Versenyesen meg tök mindegy milyen átlagod van, ha te jelentkeztél előbb, tiéd a hely.

Szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen is meg olyan is van.

2019. jan. 31. 21:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez átlag alapján van? Erről nem tudtam.
2019. febr. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!