Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Közösségi szolgálat suli nélkül?

Közösségi szolgálat suli nélkül?

Figyelt kérdés

Az volna a problémám hogy elvégeztük a sulit de senki nem mehetett érettségire, mivel közösségi szolgálatunk nem lett meg.

Nem a mi gondunk hanem az hogy nem volt lehetőségünk rá.

Most itt állunk 12 osztállyal érettségire teljesen felkészülve s nincs semmi lehetőség.

Ha állást keresek vele akkor kitörölhetem kb mert legtöbb helyen csak 8 osztályt lehet megjelölni.....

Sokan elmentek boschba meg egyebek.

De én nekem elég volt 3 hónap hogy tudjam hogy szar.

Van lehetőség iskola nélkül elvégezni valahogy ezt a közösségi szolgálatot hogy le tudjam tenni a emelt szintű érettségimet biológiából vagy reménytelen?

Nem lelek semmi infót hol lehetne végezni iskola nélkül.

2019. jan. 24. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, olvasd már el törvényi idézetet szép lassan: "A középiskola elvégzését KÖZVETLENÜL KÖVETŐ érettségi vizsgaidőszakban ...". Elképesztő, hogy ilyen iskola létezhet. Ez az ő felelősségük, fogadó helyeket törvény szerint nekik kellett volna ajánlaniuk! Melyik ez az iskola (akár privátban is)?
2019. jan. 26. 12:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Most így végre jelentkezhettem érettségire. Van 3 hónapom felkészülni. :)

Körbe írtam a volt osztálytársaknak is hátha jönnek.

2019. jan. 29. 16:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Már érdemes volt a gyakorikérdésekre feljönnöm!
2019. jan. 29. 18:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Hihetetlen, hogy ilyen iskola egyáltalán létezik! Akkor az utánatok lévő osztályok sem fognak tudni érettségizni vagy mi van? Az iskolának, főként az ofőnek segítenie kéne, hogy mindenkinek meg legyen az 50 órája!
2019. jan. 29. 19:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Nos félig roma iskola.

közösen tanulunk s vannak a osztályok.

Hát elég sokan csak 12 osztályt végzik el s annyi.

Viszont mostanság hallottam hogy egyesek "csalnak".

Valakinek az apja polgár őr volt s mindenkinek leigazoltatta a 50 órát. valaki meg nyáron közmunkás lett csak ezért ahogy hallottam. De sulin belül csak a templom van vagy havonta ilyen programok aminél kaphatsz 3-10 órát de sokszor nem mennek mert halál unalmas nekik.

Nekem is úgy volt hogy templomba mentünk segíteni adomány ruhákat hajtogatni, s adományt válogatni. s rengetegszer elmaradt meg egyebek s így nem lett meg.

2019. jan. 29. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!