Közösségi szolgálat suli nélkül?
Az volna a problémám hogy elvégeztük a sulit de senki nem mehetett érettségire, mivel közösségi szolgálatunk nem lett meg.
Nem a mi gondunk hanem az hogy nem volt lehetőségünk rá.
Most itt állunk 12 osztállyal érettségire teljesen felkészülve s nincs semmi lehetőség.
Ha állást keresek vele akkor kitörölhetem kb mert legtöbb helyen csak 8 osztályt lehet megjelölni.....
Sokan elmentek boschba meg egyebek.
De én nekem elég volt 3 hónap hogy tudjam hogy szar.
Van lehetőség iskola nélkül elvégezni valahogy ezt a közösségi szolgálatot hogy le tudjam tenni a emelt szintű érettségimet biológiából vagy reménytelen?
Nem lelek semmi infót hol lehetne végezni iskola nélkül.
Köszönöm. Most így végre jelentkezhettem érettségire. Van 3 hónapom felkészülni. :)
Körbe írtam a volt osztálytársaknak is hátha jönnek.
Nos félig roma iskola.
közösen tanulunk s vannak a osztályok.
Hát elég sokan csak 12 osztályt végzik el s annyi.
Viszont mostanság hallottam hogy egyesek "csalnak".
Valakinek az apja polgár őr volt s mindenkinek leigazoltatta a 50 órát. valaki meg nyáron közmunkás lett csak ezért ahogy hallottam. De sulin belül csak a templom van vagy havonta ilyen programok aminél kaphatsz 3-10 órát de sokszor nem mennek mert halál unalmas nekik.
Nekem is úgy volt hogy templomba mentünk segíteni adomány ruhákat hajtogatni, s adományt válogatni. s rengetegszer elmaradt meg egyebek s így nem lett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!