Mit tegyek az orvosi egyetemen ebben az esetben?
Másodéves orvostanhallgató vagyok a debreceni egyetemen és eléggé nehéz az idei vizsgaidőszak. Az anatómia szigorlaton kívül minden tárgyam meglett és fennáll a veszély, hogy nem tudok elmenni vizsgázni belőle, mert nem tudom befejezni.
Erre a tanévre meglenne a kreditem, meg az átlagom is, még úgyis, ha nem teljesítem a szigorlatot.
Lehetséges csúsztatással folytatnom az évet, mert nem szeretnék passzív félévet kérnem?
1) menj el mindenképpen vizsgázni, simán lehet, hogy fent olyan tételt húzol, amit jól megtanultál.
2) ha netán mégse sikerülne, tudod folytatni, de nem tudod felvenni azokat a tárgyakat, amik rá épülnek. Élettan 2 azt hiszem. A másodév vége se könnyű a bikem meg Élettan szigorlattal plusz mellé a neuro. Szóval ha nem sikerülne most az anat, akkor is folytasd, és csináld meg a bikémet meg a neurot, mert annyival könnyebb lesz jövőre.
3) dékáni héttel együtt még van 3 heted rá kb. Bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!