Tudnátok mesélni a Nagytétényi úti kollégiumról? (ELTE)
Szobák felszereltsége, vizesblokk állapota, van-e függöny a zuhanyzón, konyha felszereltsége, közlekedési lehetőségek, közösség, havi lakbér?
Elsősorban ott lakók (most, vagy a közelmúltban) válaszát várom.
Bme-s szeretnék majd lenni, de azért érdekelne ez a hely, mert sok barátom Eltére, Óbudaira fog jelentkezni.
Kedves Válaszoló!
Ezek szerint a kollégium már nem fogadja a bme-s hallgatókat? Azért kérdezem, mert a bme kollégiumainak listáján még szerepel, mint bérlemény. Ott azt írják, hogy a Nagytétényiben kb 700 Elte-s 200 bme-s és 100 Óbudai-s száll meg.
Egyébként tudom, hogy kicsi az esély arra, hogy oda vesznek fel majd, amit 1. helyre jelöltem (már ha felvesznek valahova egyáltalán) ezért megnéztem minden alternatívát és ezt hagytam a végére, de erről nem találtam szinte semmilyen információt. Csak egy opcióként gondoltam erre a helyre. Kedves Válaszoló! Te melyik kollégiumban laksz, hova kerültél (amit nem jelöltél meg)?
És köszönöm az elte oldalt, de sajnos nem adott új infót, már olvastam megelőzőleg.
Bme Vbk-ra készülök menni, és így 3 kollégiumi lehetőségem volna: a Martos Flóra, a Kármán Tódor, és a Nagytétényi úti Kollégium volna. Esetleg 4.-én az MCC, de oda még annyi esélyem sem lenne bejutni, mint az előbb említett 3-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!