Videójátékkal kapcsolatos szak, munka?
Játékfejlesztő/tesztelő és szinte az összes ehhez kapcsolódó szak kilőve, mert se érettségi, se egyetem. (OKJ meg kétlem hogy elég bármire is, feltéve ha indítanak hasonló szakot.)
Maximum ha nagyon jó vagy pár "esport"-os játékban, akkor abból meglehet éldegélni. Bár Magyarországon...
(Azért tettem idézőjelbe, mert semmi sport nincs benne ugye, elég béna név arra, hogy pénzért játszol ingyenélők módjára.)
Ha olyan jól megy az angol, akkor talán készíthetnél fordításokat játékokhoz.
De egyébként meg.. Magyarországon nem fogsz megélni játékokból. Minimum Franciaország ebben az esetben, az a legközelebbi ország ahol tudsz kezdeni valamit a tudással. (Ami nincs, mert se érettségi se diploma nincs tervben, max csak kedved van hozzá, de az minden 2. embernek megvan aki az utcán sétál.)
Szerintem ez felejtős a te helyzetedből. Tudás miatt is, végzettség miatt is, és az ország miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!