Mondtál már le olyan szakmáról/szakról/tevékenységről ami érdekel? Vagy kénytelen voltál hanyagolni?
Én elég sokrétű érdeklődésű vagyok, egyetemista. Több dolgot is tanulok (vagy alapszakon vagy szabadon választott tárgyként is tanultam, esetleg magamtól. A filozófia is nagyon érdekel, de sajnos erre már egyáltalán nem jut időm és energiám az alapszak és egyéb dolgok mellett. Ennek ellenére úgy érzem ez az egyik, ami leggyakrabban hiányzik az életemből. Voltál már te is olyan helyzetben hogy egy korábban kedvelt tevékenységedre, érdeklődési körödre nem volt időd más teendők miatt? Végül visszatértél hozzá vagy sem? Esetleg mondtál már le valamiről azért mert nem lett volna vele munkád?
Érdekel, hogy volt-e valaki itt hasonló helyzetben.
Engem is sok minden érdekel és sok minden lennék szívesen. Eleinte orvosira akartam menni, de nem lett elég pontom. Felvettek azon az éven biomérnökire, de az nem az én világom volt.
Eldöntöttem, hogy pedagógus szeretnék lenni és gyerekekkel foglalkozni. Elmentem biosz-kémia tanárnak, mert azokból volt emelt érettségim. De ezt is ott hagytam, mert úgy éreztem, mert nem érzek hivatástudatot arra, hogy ezt a két tárgyat tanítsam csak életem végéig. Illetve inkább kisebbekkel szeretnék foglalkozni, mert velük jobban megértetem magamat.
2 évet pazaroltam ezzel a két szakkal, de nem bánom.
Most óvónőnek tanulok, de ezt nem szeretném ott hagyni, mert tetszik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!