Nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?
18 kreditem lett meg a 30ból,első féléves vagyok.
Ugye ez 3 tárgy bukó :(
Az egyiken nem lett meg az aláírásom(ez egy 6 kredites tárgy, a masik választható,nem tudtam bejárni és a 3.-ból nem lett meg a vizsgám.:(
Nagyon szomorú vagyok,sírtam is.
Gimiben végig5ös voltam,nem vagyok hozzászokva ehhez.
Tudom hogy az én hibám is...mert nem tanultam ezekre eleget.
Egyik sem csúszós tárgy.
Be lehet hozni ezt a pemaradást a következő félévben?
Ha nekem sikerült a hét féléves mérnöki szakot hét félév alatt elvégezni, neked miért nem?
Kicsit fogd vissza magad a bulizásban és menni fog. Nem muszáj minden héten bebszni.
És ne hallgass a többiekre sem, járd kizárólag a saját utadat. Az hogy mások is buknak azokon a bizonyos tárgyakon, nem jogosít fel hogy lazítsál. Az egyetem kemény dolog, hogy a gimi után látszólagos szabadság van, ne tévesszen meg.
Nem te írtál ki korábban is?
Persze, hogy be lehet hozni :) tanulj szorgalmasan
Ha nem csúszók, akkor minden rendben, csak torlódni fog később, de nincs gond. Lehet, hogy ötös voltál, de az egyetem nem gimi, ne is várd ugyanazt. Itt nem érdekli őket ha nem tanulsz, felnőtt vagy, itt már a te bajod. Próbálj meg készülni óráról-órára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!