Most szeretném feladni postai úton a szükséges
másolatokat. (egyetemre jeletkezés)?
Figyelt kérdés
Pontosan mit kell lefénymásolnom?Érettségi,3. 4. osztály eredményeim?A papírra szükséges még írnom mást?pl felvételi azonosító szám.
A másik,hogy ha e-felvételin adtam fel az összes többi dokumentumot,nem kötelező ezt is interneten keresztük intézni?
2010. jún. 29. 10:55
1/7 anonim válasza:
mindenre válaszoltál magadnak a kérdésben
2010. jún. 29. 11:08
2/7 anonim válasza:
De a 11.-es bizonyítvány fénymásolatát már fel kellett adni,legalábbis én akkor felküldtem mikor jelentkezést beadtam.
Amúgy az nagy gáz ha én csak feladtam az érettségi+a 12.-es bizonyítvány fénymásolatát,de nem írtam oda semmit,szóval nem írtam rá a felvételi azonosító számomat?
2010. jún. 29. 11:18
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a telefonos ügyintéző,hogy rákell ínri.
2010. jún. 29. 11:25
4/7 anonim válasza:
hát gyerekek, úgy tekintsetek rá az azonosítóra, h ha valaki béna és kiszórja a boríték tartalmát és netán elkeveredne, akkor is tudja azonosítani őket. tehát az összes fénymásolatra:P szerintem!
2010. jún. 29. 11:28
5/7 anonim válasza:
Megnéztem a könyvben és tényleg rá kellett volna írni az azonosítót.De beléptem a felvi.hu-ra és azt írta ki,hogy fel vannak dolgozva az adataim,szóval valahogy mégis csak sikerült beazonosítaniuk:D Nagyon megijedtem az előbb:D
De azért mindenképpen írd rá!
2010. jún. 29. 11:41
6/7 anonim válasza:
Ez a tízezredik ilyen kérdés, gratulálok, nyertél! Mégis mit akartok ti a felsőoktatásban? Nehéz felfogni, hogy kell a 11.,12. évvégi meg az érettségi bizonyítvány? Nehéz azt felfogni, hogy a szám alapján azonosítanak, ezért mindenre rá kell írni? Komolyan nehéz ez?
2010. jún. 29. 11:43
7/7 A kérdező kommentje:
Nem kértem véleményt köszi!A másik,hogy jól tudtam,hogy mit kell fénymásolni,csak éppen változhatott,mint sok más tavalyhoz képest,amikor is én érettségiztem.Szerintem 100x butább kérdések vannak itt fent,az hogy én biztosra akartam menni,és zavarja a szemed sajnálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!