Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van? Azt irtak...

Ilyenkor mi van? Azt irtak megbuktam.

Figyelt kérdés
Most vagyok elsoeves egyetemen szoval nem ertek ezekhez a dolgokhoz.Megbuktam egy vizsgan,jelentkeztem javitovizsgara.Erre ma beirtak h modosult a jegyem.4est kaptam.De arra a datumra van beirva amikor majd a potvizsga lesz.Ez mit jelent?
2019. jan. 6. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Lefeküdtél a tanárral?

Apád gazdag?

2019. jan. 6. 23:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Jezusom dehogy,szo sincs ilyenrol!
2019. jan. 7. 06:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Írj a tanárnak, hogy mi ez, mert mi nem fogjuk tudni megmondani, ez nem egy általános és gyakori esemény... Két verzió jöhet szerintem szóba elsődlegesen: benéztek valamit, és rossz helyre került az a jegy, vagy első körben rontották el a vizsgád értékelését és így javítanak... De az a legtisztább, ha szólsz és érdeklődsz, hogy mi áll ennek a hátterében, mert elég szarul járhatsz, ha esetleg egy hiba, amit ők aztán észrevesznek, te meg lapítottál a négyeseddel...
2019. jan. 7. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet véletlenül más tanuló jegyét írta be neked, vagy akármi lehet, javaslom írj egy emailt a tanárnak sürgősen, mert ha véletlen hiba, te pedig nem szólsz és később derül ki, abból baj lehet még.
2019. jan. 7. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!