Sulit szeretnék váltani de szüleim nem díjazzák az ötletet. Ti mit tennétek?
Sziasztok!
Nagyon ki vagyok bukva.. Egyszerűen nem tudom mit csináljak olyan, mintha zsákutcába kerültem volna. Gyerekkorom óra imádok rajzolni, alkotni. Ez a mindenem, mindig is ehhez volt tehetségem. Mindenki elhitette velem, hogy ezzel semmit nem lehet kezdeni az életben. Elmentem mérnökire, bátyám is műszaki irányban végzett. Az első félévem felét végig bőgtem.. Államilag támogatotton vagyok, csak egy tárgyam nem lett meg. De nem élvezem. Nekem csak egy kín az egész. Foramtervezőnek tanulok elvileg, de sok köze nincs hozzá. Bejelentettem, hogy én ezt nem bírom tovább, boldogtalan vagyok már szinte semminek nem tudok örülni, mint régen, valami nagyon nincs rendben velem.. Átmegyek máshova. Eleinte nem mondtak rá semmit. Most meg hogy tönkretenném az életem, ha kiiratkozom és megpróbálom a művészetit. Mert ha nem vennének fel, ennyi volt és mit kezdek magammal.. Nem tudom mit csináljak nagyon el vagyok keseredve, semmire nincs kedvem, úgy érzem nem is az én életemet élem. Ott is baj van, hogy nem vagyok pesti, albis vagyok, ha lemondok nem lesz diákom, nem mehetek addig diákmelóra, nem lenne bérletem stb.
Kérlek segítsetek, mi lenne ilyenkor a leglogikusabb lépés? Vagy csak vélemény nekem az is sokat segítene!
Akkor tanulj valami mást, ami érdekel, és ami relatíve biztos talajt ad neked az életben.
És gondold át: ha nem iratkozol ki, akkor esetleg visszafizetési kötelezettséged lesz + elhasználsz egy újabb állami félévet + feleslegesen fizeted az albérletet stb. Sokkal többet vesztesz vele, mint az a nyereség, hogy diákbérleted van - ugyan már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!