Szakdolgozatnál ha egyszerűen témát nem találok magamnak, és fizetnék érte valakinek, az nem plágium, ugye? Megírni én szeretném, csak egyszerűen nem tudok olyan ötletet, ami megfelelő lenne.
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 16:28
1/6 anonim válasza:
Minden egyetem hirdet meg témákat. Kapsz majd egy egész lista választható témát.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos csak nagy témaköröket kaptunk,de azon belül konkrét ötlettel nekünk kell jönni.
És igaz, fogalmam sincs kit tudnék megfizetni ötletért, inkább csak elkeseredésemben írtam ki ezt a kérdést.
2017. okt. 15. 16:31
3/6 anonim válasza:
Ha megmondod mi érdekel, megpróbálok segíteni neked a téma kitalálásában:-)
4/6 TappancsMancs válasza:
Igen mondjad miről van szó, majd mondunk érdekes témákat.
5/6 anonim válasza:
Az internet tele van ötletekkel. Vannak oldalak ahol kifejezetten egyetemi projekt és diplomatéma ötletek vannak összeszedve. De megnézhetsz más intézmény honlapját is, sok helyen publikusak a témaötletek. Érdemes angolul is keresgélni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességetek!
A vizuális manipuláció a nagy témakör, ezen belül bármire nyitott vagyok.
Átböngésztem hazai és külföldi oldalakat egyaránt, de semmi sem fogott meg.
2017. okt. 15. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!