Vagytok itt olyanok, akik egyetem mellett szülőknél laktok?
Figyelt kérdés
Úgy volt másik városban fogok tovább tanulni, de letettem az adott szakról, és így a szülővárosomban maradok. Albérletet pénzkidobás lenne fizetni, a szüleim nem bánják ha itt maradok, és én is tudok majd tanulni, nem fogjuk zavarni egymást. Mégis, idáig izgatott voltam az új város miatt, szeretnék ismerkedni, önállósodni, és alapból nehezen illeszkedek be egy közösségbe, félek hogy így megint hátrányból fogok induli, hiszen a többiek az albérletben vagy kollégiumban összeszoknak egymással, én meg korlátozom így magam. Vagytok itt olyanok, akik egyetem alatt szülőknél maradtak, mert így érte meg jobban? Nem érzitek úgy hogy ezáltal kimaradtok valamiből, vagy hogy rosszul döntöttetek? Egyébként nagyon szeretem a családomat, de félek hogy így nem fogok fejlődni és önállósodni, úgy érzem ki kellene lépnem a komfortzónámból.2018. dec. 26. 12:46
1/9 anonim válasza:
Gyerekeim itthon laknak, és ez teljesen rendben van így. Egy család vagyunk, nem küldöm őket sehova. Sőt, el is tartom őket 100%-ban.
2/9 anonim válasza:
Én most kezdtem az egyetemet, és nem tervezek elköltözni otthonról. Egyrészt azért, mert külföldön élünk és lehetetlen lenne hogy valamiképp fent tudjunk tartani egy lakást az egyetem városában, illetve veszélyes környék amúgyis.
Anya is azon a véleményen van, hogy ráérek dolgozni és önállósodni egyetem után, most azon dolgozzak, hogy minél jobban sikerüljön a diplomám.
Nem kell otthon beleszállnom semmibe, külön szobám van és senki nem zavar senkit.
3/9 anonim válasza:
Hát ha nem azon kevés szakok egyikén tanulsz amivel itthon is jól lehet keresni akkor jobb ha hozzászoksz, mert végzés utáni éveidben is nagyrészt otthon fogsz lakni ha nem nullára akarsz kijönni a hónap végén, hanem szeretnél félre is lakni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként az orvosit céloznám meg, szóval remélem nem lesznek ilyen gondjaim, csak jöjjön össze.:D
2018. dec. 26. 14:31
5/9 nemaRendőrség válasza:
Én itthon maradtam. Egyrészt bánom, mert poén a koli, másrészt nem, mert retek a koli
6/9 anonim válasza:
A felnőtté válás nem helyrajzi kérdés: igaz, otthon élve nehezebb önállósodni, de normális szülők mellett lehet. Én itthon laktam mindig, igen, voltak döccenők, de már egyenrangú félként kezelnek.
7/9 anonim válasza:
Én anyámal úgy beszéltem meg amikor megkapok az első rendes fizetésemet akkor újra beszéljük addig pénz kidobás lenne elköltözni.
9/9 anonim válasza:
Én otthon lakom, és a szaktársaim kb.90%-a is otthon lakik. :) Nincs ebből semmilyen hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!