Hogyan legyenek jobb jegyeim?
Tenyleg minden orara kene keszulom? Gimnaziumba jarok es 9.es vagyok, a jegyeim nagyon valtozoak..
Van nayon rossz is pl fizikabol egy egyesem van most csak irodalombol angolbol meg csak otos.
Kemia pedig 3as pedig 4esre alltam de a mostani 2es tz levitte az atlagom. A tzre 3 orat tanultam.. De utolso napon. Mi volt a baj? Tenyleg minden orara kellett volna keszulnom?
Nagyon fe szeretnem vinni a jegyeimet, evvegre nem is akarok egy harmast se.
Napi hany orat kene tanulnom? es tenyleg minden orara?..
Valaki tud motivalni? pl aki rossz tanulo volt es most meg nagyon eros.
Sulit szeretnek valtani (kozosseg miatt( de ilyen jegyekkel sehova se vesznek fel..
Mennyire fontos oran a figyeles?
Kerlek motivaljatok..
Én szinte csak abból éltem (majdnem kitűnő), ami órán megragadt, szóval, igen, megéri odafigyelni!
Az, hogy kell-e óráról-órára tanulni, az tanárfüggő, mert ugye ha van feleltetés vagy előre be nem jelentett dolgozat, akkor persze, kell, mert könnyen kaphatsz egy rossz jegyet, ami lehúzza az átlagot. Ha a tanár kiszámíthatóbb, akkor nem feltétlenül, de akkor sem szabad az utolsó napokra hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!