Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, ti hogyan...

Egyetemisták, ti hogyan bírjátok ki napi 2000 ft-nál kevesebből?

Figyelt kérdés
Fővárosban élek, emiatt lehet, nekem kicsit többet kell kiadnom, de nem bírnám ki, ha gagyi, minőségtelen kajákat kéne ennem akár 1 nap, vagy ne ehetnék valami minőségibb helyen. Havi 65.000 ft-ot kapok otthonról kajára, ezt rengetegen sokallják, de tudom, hogy ennyi kell és szerencsére a szüleim is megértik és bírják finanszírozni.
2018. dec. 15. 14:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én a havi 25 ezer forinttal úgy érzem, hogy sokat költök kajára, mert nem spórolok. Veszem, amit szeretek. De nem szoktam kaját rendelni, vagy menüt enni vagy ilyesmi. Főzök, egy kiló csirke 1300 kb. Az elég 5 napra nekem. Most mondjuk tésztát venni, vagy rizst, zöldséget, ezt meg azt.. Nagyon minimális tétel. Millió féle képp el lehet készíteni. Múltkor tejszínes-sajtos csirkemell volt cukkinivel, paradicsommal, tésztával. Állati jó kaja, és nem drága. Venni egy zsemlét reggelire, meg felvágottat, hasonlót, ugyancsak nem drága. 20-25 ezer forint már változatos étkezést tesz lehetővé. Igaz, én nasit ritkán veszek, ha igen valami gyümit, olajos magot, ami már draga.
2018. dec. 17. 01:37
 22/25 anonim válasza:
38%
Olvasgatva a válaszokat, igaza lehet annak a politikusnak, aki benyögte anno, hogy 47500 forintból meg lehet élni idehaza.
2018. dec. 17. 09:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó senki nem írta, hogy ez a normális. Sajnos erre telik, ezt kell beosztani.
2018. dec. 17. 12:51
 24/25 anonim válasza:
Nem, nem kell többet kiadj mind vidéken, miért akarsz mindenkit hülyének nézni? Bp.-n is van Tesco/Spar/Lidl, az árak ugyanazok. Nem tudom miféle elvárásaid vannak, mert ennyi pénzből én 2 hónapig élek, és csupa egészséges kaját eszek. A titok nyitja tanulj meg főzni és vegyél akciósat azt kész. Az éttermezést meg hanyagold, kár anyádék vérét szívni fölöslegesen.
2019. jan. 14. 19:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Régen laktam albérletben diákként, árakat nem írok mert irrelváns lenne, de

Kéthetente egyszer ha beültem vhova ebédre, hétfőre maradt az otthoniból, és főztem, változatosat, kézben vittem haza a cuccot a boltból, autó nem volt, de jól kijöttem kevésből. Több napra lehet előre, ha megmarad és unod le lehet fagyasztani, ha vmi akciós és eláll, sokat kell venni, stb. Én ezeket otthon is láttam a szüleimtől. Ha csökkenteni akarod a költségeket, beszélgess velük erről, figyeld meg az ő szokásaikat.

2019. jan. 20. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!