Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy nem törölték...

Az normális, hogy nem törölték a neptunomat?

Figyelt kérdés

Már novemberben kiiratkoztam az egyetemről, de a neptun felhasználóm még aktív, és ugyanúgy kapom az email-eket.

Írjak a TO-nak, vagy ez normális?

2018. dec. 12. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éve szeptemberben kezdtem egy szakot, aztán azt ott hagytam, és már másodéves vagyok az új szakomon. Mégis be tudok lépni a régi neptunomba. :D Ha kikapcsolod valahogy az e-mail értesítéseket, akkor nem lesz vele gond.
2018. dec. 12. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
10+ éve megvan az enyem is. Nem törlik soha.
2018. dec. 12. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 2012-ben végeztem, 2016-ban új szakot kezdtem. Új kódot kaptam, mert bár minden korábbi adatot megadtam a korábbi tanulmányaimról, két évig nem jöttek rá, hogy már benne vagyok a rendszerben:D Csak pár hete jött egy üzenet, hogy duplikáció miatt a régi fiókomat törölték:D - szóval igen, teljesen "normális".
2018. dec. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!