A plágiumszűrő ebben az esetben a korábbi szakdolgozatomat is kidobná?
Egy szemináriumi dolgozatomat kb. teljes egészében abból a témából írom, mint korábban az alapszakos szakdolgozatomat (most mesteren vagyok). Ha a tanár ellenőrizni szeretné a tartalom eredetiségét, akkor rábukkanthat a korábbi szakdolgozatomra? Az alapszakomat másik egyetemen végeztem, nem ott, ahol most vagyok.
Előre is köszönöm!
Azt tudom, hogy fegyelmit ezért nem kapnék, de mégsem szeretném ha az adott tanár rájönne, és esetleg megbántódna vagy megharagudna, amiért "át akartam verni".
Az lenne a legtisztább, ha írnék valami újat, de sajnos teljesen szétcsúsztam az utóbbi hetekben, így már időhiány miatt ez biztosan nem fog menni. :(
Szia!
A saját munkádat felhasználhatod. Nekem cikkem volt már, mikor az MSc dolgozatot írtam, és többmondatos, szó szerinti részletek szerepelnek a dolgozatban. Nyilván megtalálja a legegyszerűbb plágiumkereső is, de saját (akár többszerzős) cikknél nem baj. Eleve ott is volt a dolgozat végén a saját cikkem, mint hivatkozás :-) Még növeli is a dolgozatbeli eredmények értékét, hogy publikálva van. A szakdolgozat ilyen szempontból nem előny, de nem is hátrány.
Köszönöm a választ! :)
A szakdolgozatom tudtommal nincs feltöltve sehova. A plágiumkereső így is megtalálná?
Hivatkozz magadra!
Teljesen szabályos és nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!