11 osztályos tananyaghoz köthetőek a korábbi évek tananyaga?
Igen. Például matekból kilencedikben tanultad a pitagorasz tételt tízedikben a trigonometriát derékszögű háromszögben. Mindezeket használod majd 11-ben. Sőt, kaaszkodj meg még 12-ben is.
Gondolom ez majdnem minden tárgyra igaz.
Én jóval többet tanultam 9-10.-ben. Most vagyok 11.-es, és meglepően sok utalást teszünk tavalyra, tehát én elég keveset szenvedek szerencsére :D
Bioszból 2 hónapig a 10.-es kémia 2. félévét tanultuk tovább konkrétan, aki nem tanult tavaly kémiát, mindenki 2-es 3-asokat kapott
Matekból is szintén nagyon kell, mert kb. azt feltételezik, hogy ha valami egyszer tanultál, azt tudod. Fizikából is a 9.-es részt vesszük tovább. Nyilván a nyelveknél is építeni kell valamire.
Talán még a magyarra és a törire mondom, hogy rendesen meg lehet tanulni, ha kb. semmit nem tudsz a 9-10.-es anyagból, de azért ezekből is utalunk vissza néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!