Jogos a szégyen érzetem?
"egy embert nem az egyetem fogja megtanítani programozni"
Ez 100%-ig így van. Az egyetem a belépő szintű programokat fogja megtanítani.
Egy programozónak ennél SOKKAL többet és JOBBAN kell tudnia! A vérében kell lenni a programozásnak!
Ha neked már most nehézségeid vannak, ott nagyon nagy bajok lesznek később. Az ujjadból kellene kipattannia az egyszerű programoknak!
Keress valakit, aki ért hozzá (tanárt, programozót) és ő nézze meg a programjaidat, meg beszélgess vele.
"Ha nem tudsz normális ,kulturált véleményt mondani,akkor inkább ne kommentelj."
Ezek szerint a szövegértéssel is problémáid vannak, nemcsak a programozással. Leírtam a valóságot, ötletet is adtam, honnan tudsz tanulni, nem értem mi a bajod.
Miért nem iratkozol vissza az általános iskolába, ha nem tudsz olvasni sem?
Ha a valóság nem tetszik, azon nem tudunk mi sem segíteni. Vagy mire vársz lelki támogatásra? Akkor keresd fel a lelkisegély-szolgálatot, vagy az intézményetek pszichológusát!
Azt írod szereted a programozást, és mégis csak kettes. Mi lesz azokkal a tárgyakkal, amiket nem is szeretsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!