Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezek alapján szerintetek mi...

Ezek alapján szerintetek mi legyek ha nagy leszek? Ajánlanátok valamit? 16/l

Figyelt kérdés

Inkább humán tárgyakból vagyok jó. Informatika szakon vagyok, sajnos.

Nyelvtudasom még nem olyan jó, de szeretek nyelveket tanulni(angol, német, japán)

Szeretek sportolni, mióta az eszemet tudom sportolok. A japán kultúrát nagyon imádom. Érdekelnek a különböző országok, és ugye a kultúrájuk, emberek, elovilaguk. Ezek nagyon.

A későbbiekben utazgatni szeretnék, egy kis ideig itt élni, egy kis ideig ott(ez akár egy év is lehet, munka függő)

Amikre eddig gondoltam:

Egészségügy: ez alapból nagyon érdekelne, de nem tudnék injekciót adni vagy vért venni. Ez az ami főleg visszatart.(meg ugye az ehhez hasonló dolgok)

Állatorvos asszisztens: itt is ugyanaz a problémám.

Hajóra dolgozni: ezt szeretném is, de csak időszakosan.

Pszichológus: Itt úgy hallottam, sokat kell tanulni és nehéz elhelyezkedni.

Óvónő: hát ezt már csak azért, ha nincs más. Különösebben nem szeretem a gyerekeket, de nincs velük bajom, ha nem sírnak.

Olyan munkát szeretnék vagy szakmát, ahol a világon sok helyen keresett. Bár ez szerintem nincs. Úgy gondolom alkalmi munkákból élnek, de azért ha hazajönnek jó lenne, ha lenne valami amivel el tudnék helyezkedni. Vagy valami, ami pluszt jelent.

2018. dec. 4. 20:14
 1/4 Thispain ***** válasza:
Ezek alapján szerintem lehetsz még irodalmár, bölcsész,vagy történész.
2018. dec. 4. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg tesi tanár plusz egy humán tárgyból tanár.

Ha nem szereted annyira a gyerekeket akkor óvónő inkább ne!!

2018. dec. 4. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy szeretsz nyelveket tanulni. Lehetnél szakfordító/tolmács.
2018. dec. 4. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetnél idegenvezető, vagy légiutaskísérő is.
2018. dec. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!