Debreceni Ady Endre gimnáziumról tudna segíteni valaki tapasztalatokat, véleményeket mondani?
Sziasztok! 8-os vagyok, nagyon szeretnék bekerülni az Adyba. Hallottam már hideget meleget, de általában mindig azok ,,szidják" a sulit, akik nem is odajárnak, nem tudnak róla semmit.
Ha tudna valaki mondani személyes véleményt, tapasztalatot a közösségről, tanárokról, és hogy milyen átlaggal, pontokkal lehet bekerülni akkor azt megköszönném!
És azt kifelejtettem a szövegből, :D
hogy a két tanítási nyelvű érdekelne, ha valaki arra jár tudna mondani róla pár szót? Hogy zajlanak az órák? A több nyelvi óraszám miatt délután is suliba kell lenni? Vagy ez csak 0 évben van? Köszönöm!
Szia! Én most vagyok 9.-es Ady-s voltam.
Én Borsodi vagyok, és a tàvolsàg miatt sulit vàltottam. Az Ady-ba a tanàrok nagyon jók. (1-2 kivételével). A diàkok nem szeretik a dràmàsokat ( én is az voltam). Az osztàlytàrsak nagyon jók, de viszont sok minden ott a pénzről szól. Ilyen kiràndulàs, olyan, Olaszorszàg,Franciaorszàg, ( ez mind osztàlykiràndulàs)! De Az Ady ha nem lennének köztük barmok akkor teljesen tökéletes lenne. Milyen szakra szeretnél menni?
A központit meg kell írnod maximum: 65 pontra a szóbelinek viszont jol kell sikerülnie! Egyébként ha kevesebb pontot írsz, ne keseredj el, ne sírj, mert én is sokkal kevesebbet írtam és felvettek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!