Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimisek, ti sem tudtok náthása...

Gimisek, ti sem tudtok náthásan koncentrálni az órákon?

Figyelt kérdés
Mivel megfáztam, annyira , hogy miután a óra alatt elfújtam 20 zsebkendőt, így elég nehezen tudok odafigyelni. Ti ezt hogy oldjátok meg?

2018. dec. 1. 15:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És igen, amikor átlag 2-3szor náthás vki egy évben, akkor 2-3 hétig hiányozzon. Mert ennyiszer bárki megfázik egy évben.
2018. dec. 1. 17:08
 12/12 timiandi ***** válasza:

Én mindig bemegyek, akár náthásan is, sokszor már a tanárok és az osztálytársaim szólnak rám, de nekem fontos, hogy ott legyek órán, mert jegyzetekből egyszerűen nem megy úgy a tanulás, mert hallás után tanulok a legjobban.

Én hiába vagyok náthás tudok figyelni, amit tanácsolni tudok, hogy legyél ott 100%-osan. Koncentrálj a tanárra, semmi másra

2018. dec. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!