Gimisek, ti sem tudtok náthásan koncentrálni az órákon?
Figyelt kérdés
Mivel megfáztam, annyira , hogy miután a óra alatt elfújtam 20 zsebkendőt, így elég nehezen tudok odafigyelni. Ti ezt hogy oldjátok meg?2018. dec. 1. 15:37
3/12 A kérdező kommentje:
Minden kis náthával otthon
maradtok?
2018. dec. 1. 15:44
4/12 anonim válasza:
Én betegen is mindig bejártam. Úgy oldottam meg, hogy nem figyeltem, valamit azért csináltam, néha leírtam valamit. Aztán óra után megszereztem az órai anyagot a többiektől.
5/12 anonim válasza:
Nekem sem ment. Vmi kis rosszullét meg ilyesmi nem zavart. De ha folyamatosan tüsszögtem, akkor azt sem tudtam hol vagyok. Mindig meg nem maradhattak otthon, ha ilyen van
6/12 anonim válasza:
Ha beteg vagy akkor maradj otthon, ilyen egyszerű. Nem arról van szó, hogy ha kettőt tüsszentesz akkor már a rohammentő vigyen a kórházba, de ha 20 zsepit elhasználsz akkor miért mész egyáltalán suliba?
Figyelni úgysem tudsz. Akkor minek?
(a kedvencem az aki majdnem meghal de elmegy iskolába / dolgozni, azzal nem törődve, hogy esetleg másra is átragasztja a lepráját. Nyilván nem nátháról van szó, az nem ragályos)
7/12 A kérdező kommentje:
Természetesen egy náthával én sem fogom az egész osztályt összefertőzni, de attól még lemaradni sem szeretnék...
2018. dec. 1. 15:58
8/12 anonim válasza:
6. Ha vki beteg az tenyleg baj. De mondjuk egy megfázás, főleg ha gyakori. De ha csak napokig tart, akkor ia iszonyat sok lesz a hianyzás. Amit nem éppen tolerálnak.
9/12 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy "iszonyat sok lesz a hiányzás"? Te hányszor vagy egy évben náthás? És mi az, hogy nem tolerálják??
10/12 anonim válasza:
Mondjuk egy hétig képes vagyok egy évben ketszer. (S végig tüsszögök, mert felerösíti az allergia.) Az már 70 óra hiányzás lenne csak e miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!