Hogy legyek holnapra beteg? (Többi lent)
Holnap a suliba 3 tz is irunk, és valamennyit tanultam rá, de én egyébként is izgulós vagyok, és bepánikolok, és nem sikerül a dolgozat!
Légyszi segítsetek! A szüleim nem fogják igazolni, csak ha tényleg beteg vagyok!
(*Rosszindulatú kommenteket légyszi mellőzzétek)
Lebetegedni meg beláasodni meg ilyesmire nincs ötletem.
De valahogy probáld meghánytatni magad. Esetleg vmit összeenni. Nincd vmi otthon, amit nagyon nem bírsz. S ha eszel belőle rosszul lesze. Vagy egyszerűen kézzel meghánytatok magad. (Elég "drasztikus", de ha látjak, hallják, hogy hánysz, akkor csak nem küldenek suliba!)
Szia!
Kérlek fontolj meg egy mondatot.
"Az egyetlen dolog, ami közted és a célod között áll, nem más, mint az a tré sztori, amit magadnak adsz elő, hogy miért is nem lehet elérni mindazt, amit szeretnél."
Iskolásként még lehet érthetetlen...de remélem kihallod belőle a rád vonatkozó lényeget.Mindannyian így kezdjük.Aki az iskolában "mindig mindent" tud és nem érik kudarcok nem lesz igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!