Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen a második évben is...

Egyetemen a második évben is be kell iratkozni?

Figyelt kérdés
Most első éves vagyok, azonban a kérdésem az, hogy második évemben (3.félév) is be kell menni az egyetemre és beiratkozni, vagy elég a neptunon keresztül aktiválni a félévem?

2018. nov. 22. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Elvileg minden félévben be kell, hogy aktyvra tudják állítani a félévedet. Ezt tudtommal, Te neptunon nem tudod megtenni.
2018. nov. 22. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
*aktívra
2018. nov. 22. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Én még nem hallottam ilyet, amiről az első ír, hogy minden félévben be kell iratkozni egyetemre. Nálunk az elsőéves beiratkozás után magadnak kell aktiválni a félévet Neptunon (DE).
2018. nov. 22. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Mikor új egész évet kezdesz mindig Neptunon kell aktiválni magad.
2018. nov. 22. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Az első hülyeséget írt. Nem kell beiratkoznod minden félévben, mindössze annyi teendőd van csak, hogy felveszed a tárgyakat, majd bejelentkezel aktív félévre a Neptunon keresztül.
2018. nov. 22. 15:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2018. nov. 22. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk ahhoz, hogy fel tudj venni tárgyakat, előbb aktív félévet kell beállítanod magadnak a Neptunon. Minden félév elején nyilatkoznod kell arról, hogy aktív/passzív féléved lesz.
2018. nov. 22. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Akkor ez is változik egyetemenként, mert nálunk először kell felvenni a tárgyakat, utána bejelentkezni. Ha már beadtam a jelentkezést, akkor nálunk automatikusan le is tiltódik a tárgyfelvétel és tárgyleadás, ill. ha nem vett valaki fel tárgyakat, akkor elutasítják a kérelmét. Gondolom régebben probléma volt abból, hogy bejelentkeztek aktívra, de nem vettek fel tárgyat és így mentek elébe.
2018. nov. 22. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom miért százalékolnak le mindenkit. :D Azért kaptam negatívot mert elmondtam hogy Neptunon be kell iratkozni/aktívra kell tenned az évedet hogy aztán felvehesd a tárgyaid? xD Sorry, hogy nem tetszik ez valakinek, de a mi egyetemünkön így van minden évben. :D
2018. nov. 22. 20:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Én mindenkinek zöld kezet adtam:)

Köszönöm a hozzászólásokat

2018. nov. 22. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!