Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a megoldás, ha valaki...

Mi a megoldás, ha valaki egyetemen nappali képzésről munkahely miatt át szeretne iratkozni levelezőre?

Figyelt kérdés
Vagy mennyire lehet a munkahelyet a nappali egyetemmel összeegyeztetni? légyszives mondjátok el a véleményeteket.
2011. jan. 5. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj be a TO-ra és kérdezd meg. Elvileg szorgalmi időszak legelején még át lehet iratkozni (bár iskolafüggő), utána már bajosabb, és csak költségesre vesznek át. Ha nemrég kezdted, akkor esetleg felvételizhetsz újra ugyanarra a szakra, csak levezőben. Legalábbis amikor én októberben érdeklődtem, akkor azt mondták, hogy csak költségtérítésesre iratkozhatnék át, inkább jelentkezzek újra...

Munkahelyet nappali szakkal szerintem kb. lehetetlen összeegyeztetni, szóval a levelező képzés jobb lenne.

2011. jan. 10. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Újrafelvételi
2017. máj. 10. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!