Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Külön érettséginél a záróértek...

Külön érettséginél a záróértekezleten-eredményhirdetésen kapom meg az érettségit vagy kipostázzák?

Figyelt kérdés
Kétv éve érettségiztem és most külön egyetem miatt megcsináltam az emelt tesit viszont nem tudom hogy fogom átvenni ugyanis még a vizsgabiztottság tagjai sem tudták.
2018. nov. 18. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Az eredményhirdető értekezleten kapod meg.
2018. nov. 18. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt hogy megmondtàk hol és mikor lesz az àtvétel (nem abban az iskolàban volt ahol vizsgàztam). Ott àlltak a bizonyítvànnyal egy asztalnàl és csak sorba kellett érte àllni. De lehet mindenhol màs.
2018. nov. 18. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem küldtek ki levelet, amiben leírtak mindent (vizsgák helyszíne, időpontja és az eredményhirdetés). Be kellett mennem az eredményhirdetésre és ugyanúgy ott adták át nekem is, mint a normál érettségizőknek.
2018. nov. 18. 12:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat😊
2018. nov. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!