Boogci kérdése:
17 éves vagyok, folytatnám a sulit de nem tudom merre. Mit csinálhatok szerintetek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok most Budapesti iskolát szeretnék keresni, az a rovidke történetem hogy 8 általános után felvettek engem abba az iskolába amit először jelöltem ott gimis voltam és kolleszos, aztán nem birtam a távot és haza akartam jönni, haza is jöttem és a nővérem iskolájába folytattam.. Nem tudom miért de az igazgató nagyon ellenszenves volt velem ott pedig én nem vagyok lázadó gyerek. Nem rosszalkodtam órákon is mindig csöndben figyeltem nem is szerettem órákon mással beszélgetni, és feljelentést olyan hazugsagokal hogy koszos ruhába járok mindig éhes vagyok és hogy nincs családom.. Pedig ennek a nagy ellentéte van.. Minden szó nélkül amikor ezek lezajlotak a rendőrségen el jöttem abból az iskolából és újra gimibe vágtam.. Visszont később nagyon bele fáradtam a dolgokba és az egéségem is nagyon rossz lett.. Többször is kórházba feküdtem heteket... És azért hogy rendbe tegyem magam ott hagytam az iskolát most úgy viszonylag jobban vagyok és be szeretném fejezni az iskolát visszont amikor édes anyamal megprobaltunk sulit keresni nem akartak sehova se fel venni mert hogy nem vagyok tankoteles és hogy 17 évesen nem fognak osszerakni 14 évesekkel mert 9iktol folytatnám.. Ezt meg is értem.. Visszont semmi tanácsot nem adtak mit lehet ilyenkor csinálni ti mit tudtok ajánlani? A helyes irasokert.... telefonomon írok és a telefonom javít dolgokat de valamikor rosszul :D szóval várom a tanácsokat. Mit csinálhatok???2018. nov. 18. 09:56
1/1 anonim válasza:
Esti tagozatos iskolába fel fognak venni, mert ott nincs korhatár előírva, így estin ugyanúgy le tudsz érettségizni meg szakmát is szerezhetsz, annyi hogy ez már felnőtt oktatás lesz, így vegyes a korosztály fiatalok-idősek egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!