Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A magántanulosag nagyon nehez?

A magántanulosag nagyon nehez?

Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Na azzal rúgod csak magadat picsán. Mint a borravaló, úgy le fogsz maradni, ha nem foglalkoznak veled magántanárok. Persze, át fogsz menni a vizsgákon, de azon mindenki átmenne. Szintén nagyon rossz, hogy nem vagy emberek között, nem szoksz hozzá, hogy készülni kell, ez később visszaüthet. Tanár vagyok, sok magántanulós történetet láttam, ha nincs megfelelően kezelve, csúnya vége lehet.
2018. nov. 10. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez emberfüggő. Valakinek könnyebb, mint bejárni, valakinek nehezebb. Megvannak az előnyei és a hátrányai. Azt javaslom, hogy “csak úgy” ne legyél magántanuló, csak ha valami indokod van rá és ez tűnik a legjobb megoldásnak.

Ne legyél magántanuló akkor se, ha nem tudsz leülni és egyedül tanulni vagy ha mindent halasztgatsz.

Amelyik tantárgy meg nem megy, ott meg magántanár kell.

Én magántanuló vagyok. Jelenleg 2 tantárgy van, amiből le vagyok maradva, az egyikből csak nagyon kicsit, azt simán behozom, a másikból jobban. Nem tudom, hogy te inkább reál vagy vagy humán, de a törit, magyart, nyelvtant, földrajzot csak meg kell tanulni, meg kell jegyezni, azt egyedül is lehet. Nekem a matek sosem ment valami jól, év elején még ment, meglepően, aztán kifogott rajtam. Egy ideig anyukám segítségét kértem, majd kerestünk matektanárt, de mivel külföldön élek, itt nem találtunk, szóval megvettünk egy online matek programot, ez eddig jónak bizonyul. Fizikából pedig erősen le vagyok maradva, de most találtunk egy skype tanárt, ő azt mondta, fel tudunk készülni a vizsgára.

Ha nem mennek olyan jól a nyelvek, akkor menj magántanárhoz vagy iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, nagyon sokat fog segíteni. Nekem angol van a suliban és az tök jól megy, meg már nem is vagyok kezdő, szóval én nyelvtanárhoz nem járok. Az interneten is sok anyag van fent.

Összességében azt mondanám, hogy nem könnyebb magántanulónak lenni, mint iskolába járni, de nem is olyan sokkal nehezebb. Viszont dolgozatokat írni még mindig jobb, mint vizsgázni.

2018. nov. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!