A gyakorlati oktató visszakérheti az ösztöndíjat?
Másik volt kozmetikus tanuló vagyok.
6-an voltunk ennél az oktatónál. Neki utalták mind a 6 tanuló ösztöndíját, ő tovább utalta nekünk, majd ezt mi zsebből vissza fizettük. Azért kellett "zsebből", hogy ne legyen nyoma annak, hogy vissza jutott az oktatóhoz a pénz.
De legjobb tudomásom szerint, aki más oktatónál volt, annál is így működött.
Igazából ez volt a "feltétel", hogy legyen gyakorlati helyünk. Mi már bele törődnénk abba, hogy elvette tőlünk az ösztöndíjat, csak, hogy továbbra is zaklat minket, hogy ennyi és ennyi összeggel tartozunk.
Én biztos nagyon hülye vagyok, de továbbra sem értem. Az ösztöndíj, az a tiéd akárhova is utalják. Nem kell senkinek visszaadnod, az a te pénzed, te költöd el, te rendelkezel vele. Azért ösztöndíj, nem pedig a "oktató fizetéskiegészítése". Tehát nem tudsz vele tartozni senkinek, mert az neked jár, nem tudsz az oktatónak ösztöndíjjal tartozni, mert az nem övé.
Ahogy én értelmezem ez az ember titeket átcseszett a palánkon, és elrakta a pénzeteket és most még többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!