Az oktató szerint nem írtam zh-t, viszont írtam. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Mindenki megkapta a zh eredményét, csak én nem. Szóltam az oktatónak, hogy én nem kaptam meg az eredményét és megkértem, hogy akkor ennek nézzen utána (gondoltam, hogy engem véletlenül kifelejtett és nem vette észre). Megnézte a gépén és mondta, hogy én nem is írtam meg a zh-t, mert hiányoztam azon az órán. Ez nem igaz, hiszen ott voltam és meg is írtam, még katalógus is volt. Ugyanakkor ő azt állítja, hogy ez nem igaz, mert ki van húzva a nevem a táblázatában...2018. okt. 31. 13:04
1/1 anonim válasza:
Elmondod a tanárnak, hogy ott vagy a katalógusban, amit aláírtál.
Ez egyértelműen igazol téged.
Emellett biztosan láttad, hogy ki ül melletted a zh közben vagy kikkel beszéltél előtte...
Őket felhozhatod példának, hogy alátudják támasztani az igazad.
Ha nem hat, akkor lehet feljebb menni. Megkeresni a tanszékvezetőt vagy HÖK-höz fordulni segítségért vagy dékánhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!