Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyek a legkevésbé matekos...

Melyek a legkevésbé matekos szakok, amelyek jó elhelyezkedési lehetőségeket kínálnak?

Figyelt kérdés

A jog és az orvosi kivételével.

Beszélek pár nyelven (felsőfokon három, középfokon kettő) és jó lenne olyan szakot választani, ahol ezeket is tudnám hasznosítani. Gimiben minden tárgyból 5-ös voltam, elég sok pontom lett, szóval szerintem bárhova felvennének, de mivel egyelőre nem tudom, mit is szeretnék, jelenleg egy tanfolyamra járok (az turisztikai jellegű). Egyedül képleteket magolni, egyenletek felett ülni, céltalan és felesleges dolgokat számolgatni nem szeretnék, ezért olyan szakok érdekelnének, ahol nem fogok ilyesmikkel találkozni.

Ötletek esetleg? Előre is köszönöm! :)

2018. okt. 27. 03:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hacsak nem mérnök/proginfóra akarsz menni, bizonyos mérnöki szakokra vagy orvosnak azt itt úgyis leszólják...
2018. okt. 28. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Szinkrontolmácsok jól keresnek, de vmilyen speckó egyetemi képzés kell hozzá.
2018. okt. 30. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!