Át tudok jelentkezni (kreditek figyelembe vételével és nem pedig újrajelenkezéssel! ) a KRE BTK (ANA) Szabad bölcsészet szakról KRE BTK (ANA) Pszichológia szakra?
Figyelt kérdés
Államira vettek fel és szeretném, ha ez az államilag finanszírozott forma megmaradna a későbbiekben is. Lehetséges ez?2018. okt. 23. 11:51
1/8 anonim válasza:
nem, mivel a tanult tárgyak 70-80%-ának egyeznie kell.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ez már inkább csak kiváncsiság: Tudsz-e olyan tárgyat, ahol ez a feltétel teljesül?
2018. okt. 23. 13:21
3/8 anonim válasza:
Tárgyat? Nem, én más szakon tanultam. Nálunk első évben meg lehetett oldani az átjelentkezést mert majdnem azt tanulta mindenki a karunkon.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Bocsánat elírtam, szakot akartam írni.:)
2018. okt. 23. 14:27
5/8 anonim válasza:
több ilyen van.
pl egészségügyi karon az összes szak első év végén
orvosiról fogorvosira, gyógyszerészetire
de megkérdezhetem hogy ha te pszichológus akarsz lenni miért szabad bölcsészetre mentél?
6/8 A kérdező kommentje:
Az egészségügyi karnál tudom, hogy van ilyen lehetőség. De itt ezek szerint a tantárgyak 80%-nak meg kell feleni. Ilyen szak létezik? :D
Őszinte leszek, a helyzet egyszerűsítése végett tettem fel a kérdést, nem járok most bölcsészetre, csak ötletelek :)
2018. okt. 27. 14:59
7/8 anonim válasza:
KRE-n nem lehet szakot változtatni.
8/8 anonim válasza:
Pszichológia szakra amúgy sem tudsz semmi másról átjelentkezni, kizárólag felvételi eljárás során kerülhetsz be. Félelmetes a túljelentkezés, iszonyat pontszámok vannak, ha ez működne, akkor mindenki így csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!