Szerintetek érettségizzek vagy nyelvvizsgát tegyek majd eszperantóból, ha már tudom miből szeretnék ötödikként érettségizni?
Figyelt kérdés
Érettségi vagy nyelvvizsga?
Ha érettségiznék eszperantóból akkor meg lesz majd a hatodik érettségim.
2010. jún. 24. 15:06
1/6 anonim válasza:
oké, de ezt hol, melyik egyetemen nézik?
eszperanto semmilyen szakon nem állja meg a helyét, tökéletesen értéktelen nyelv.
2/6 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de értelmét én sem sokat látom. Továbbtanulás szempontjából szerintem nem sok helyen foglalkoznak vele, már ha egyáltalán valahol számításba veszik, ha meg nem foglalkoznak vele, akkor nyelvvizsgaként csak pénzkidobás, érettségiként meg felesleges szenvedés.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval érettségi. :) kösz.
Amúgy csak hobbiból akarom megtanulni.
2010. jún. 24. 15:46
4/6 anonim válasza:
az első kettő látszik, h nem sokat konyít a témához
tény és való, h nem minden diplomához fogadják el, de a továbbtanulásnál megkapod érted a pontot
pl: én nyelvvizsgát csináltam belőle és 35 pontot ér:)
szal, ha már gürizel vele nyelvizsgázz le nyugodtan
pl: én is az angol mellé csináltam
5/6 anonim válasza:
Az első kettő nem tudom miért mond olyat, ami nem igaz...
Az első különösen hülye. Hogy lehet egy nyelvet értéktelennek nevezni?!
6/6 anonim válasza:
Csinálj inkább érettségit belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!