Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kérhetem, hogy másik iskolában...

Kérhetem, hogy másik iskolában érettségizzek, illetve záróvizsgázzak?

Figyelt kérdés
Ha nagy a tanár által történő szándékos beszopatás bekövetkezésének az esélye?
2010. jan. 5. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérheted, de rizikós, mert akkor teljesen független vizsgabizottság van, akik nem tudni, hogy állnak hozzád, mert az tudni fogják, hogy miért vagy ott. A tanári összetartás vagy hasonló itt is beüthet.

Én inkább azt mondanám, hogy írd a saját sulidban, aztán nézd meg alaposan a javítást, és fellebezz, ha jogtalannak ítéled. Nem szoktak amúgy érettségin szemétkedni.

2010. jan. 5. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem kifejezetten az írásra hanem a szóbelire gondoltam.

Az a baj, hogy az osztályfőnököm arra hivatkozva, hogy mi elit iskola vagyunk ad rosszabb jegyeket. És ő is bevallja, hogy szakközépben ennek az 1/4-éért is 5-öst ad, itt meg 3-ast.

Ezzel csak az a baj, hogy ebben az "elit" iskolában így sokkal nehezebb felvételi pontot szerezni.

2010. jan. 5. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak azért mondják, hogy féljetek. A legtöbb helyen jóindulatúak a tanárok, mert a sulinak kell a jó érettségi átlag, így nyernek újabb és újabb diákokat, ezzel pénzhez jutnak. Másrészt a tanárnak is kínos az elnök előtt,hogy a diákoknak osztja a 2-eseket,mert az azt jelenti, hogy nem jól adta le az anyagot, ha tömegesen rossz jegyet kell adnia. Tehát szerintem ne váltsál, nem lesz gond :)
2010. jan. 5. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!