Diákhitellel kapcsolatban segítség, sűrgős?
Felvettem a diákhitelt a diákhitel direkt oldalon keresztül,ügyfélkapus aláírással.
A neptunba nem írtam be szerződésszámot,mivel nem jelent meg ott SEMMI.
Vajon elszúrtam valamit,vagy majd utalni fogják?
Szabad felhasználásút vettem fel.
A diákhitel direktben még mineig azt írja,hogy TO egyeztetés alatt.
Ha meglróbálom felvenni neptunon keresztül,azt írka,hogy már van szerződésem,nem engedi.
Akkor minden ok,csak lassú a to és még nem írtál ki a neptunba?
Semmi gond, mindent jól csináltál.
Nekem is ma változott meg a státuszum folyósíthatóra.
Nekem is azt írja a direkt, hogy TO egyeztetés alatt, és nagyon parázok, hogy nem kapok meg a pénzt mert elrontottam valamit
Én nem a neptunon hanem a diakhitel oldalán igenyeltem
Igen,én sem neptunon igényeltem. Eléggé para:/
De elvileg okt.15ig muszáj kiutalniuk. Ha nem érkezik meg aznap ,akkor tuti elszúrtunk vmit
Nekem azt mondták a bankban ahol leadtam, hogy semmi dolgom innentől vele. Írtam nekik e-mailt tegnap, hogy ez így rendben van-e, de még nem jeleztek vissza
De azért kezdek aggódni, mert írta itt az egyik válaszoló hogy neki már folyósíthato a státusz nekünk meg meg egyeztetés alatt
Akkor te sem jutottál vele semmire még ugye ?
Ha esetleg sikerül megtudnod valamit írj kérlek, enis próbálok érdeklődni
Ne parázzatok! Ha szept. 15.ig beküldtétek a szerződést akkor utalni fogják a pénzt. Meg minden egyetemnek más milyen ütemben dolgozik a TO-ja, de még van idő.
Nyugi!
Mikor igényeltétek? hányadikán?
Én szeptember 27.-én igényeltem de még semmi sincs neptunba és diákhitel direkt oldalra még csak beléni sem tudok merthogy hibás szerződés szám :S elszúrtam valamit esetleg? vagy még korai aggódni? a T.O n azt mondták, hogy valószínűleg csak novemberben kapom majd meg amivel semmi bajom sincs mert legalább 2 havit kapok egyszerre, na de az normális hogy ennyi nap elteltével semmi sincs neptunon és diákhitel direktbe belépni sem tudok??
En augusztusban igenyeltem
De most a to egyeztetés alatt” átváltozott feldolgozás alattra
Ez haladás vagy nem ?
A dh direktbe az e-mailben kapott kóddal tudsz majd csak belépni
Neptunon nekem sincsen semmi a DH val kapcsolatban
Csak elsőnek feldolgozás alatt volt, utána TO egyeztetés, aztán utána lett megint feldolgozás alatt :(
Szóval nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!