Tornacipő v cipő nélkül szoktatok testnevelés órán
dolgozni?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de régi emlékek fűztek amikor iskolás voltam, hogy tesi órákon tornacipőt kellet hozni, és aki nem hozott nálunk annaká cipő nélkül kellet tesizni, fiú-lányoknál, egyaránt volt akinek lábszag volt, volt akin lukas zokni volt rajta, no az kérdésem hogy nálatok ilyesmi előfordul e? Hogy otthon hagyjátok a cipőt? V lukas zokni van rajtatok és úgy tesiztek v lábszag szokott lenni a tesi teremben? Köszönöm a válaszokat..
Nálunk meg tesizett senki, csak mikor jötték ellenőrizni az órát, illetve pár óra volt csak megtartva (kötelező jegyszerzés miatt), mi sosem öltöztünk át tesicuccba se, nem hogy még tornacipőt is felvegyünk :D De jók is voltak azok a gimis üldögélős tesiórák. Kissé hiányzik, mert itt az egyetemen rendesen kell tesizni (de legalább nem minden nap! :D).
2018. okt. 26. 17:08
12/17 anonim válasza:
*nem tesizett senki
Egyébként másnál nem volt ilyen? Csak az én sulim volt ilyen liberális lázadozó?:D
2018. okt. 26. 17:10
13/17 anonim válasza:
Általánosban nálunk az volt a szabály, hogy ha vkinek nincs megfelő felszerelése az órára, akkor nem mehet be a terembe, s nem tesizhet. Persze ezt feljegyezte a tanár és bizonyos számú alkalom után órai munka egyest adott. Mert egyszer-egyszer előfordulhat, hogy vki hazavitte és elfelejtette behozni, de ha rendszeres, akkor direkt! Zokniban soha nem tesiztünk.
Középiskolában meg nem volt rendes óránk. Általában fociztunk, röpiztünk, kosaraztunk odakinn.
2018. nov. 16. 01:51
14/17 anonim válasza:
Nekem volt tesicipőm áltlánosban is. De nem igazán használta senki sem. Év vége felé mindenkin sportcipővolt és letöröltük a talpát és úgy tesiztünk. Ha tél volt akkor meg szinte mindenki zoknibna ment be a terembe. De ha valaki felmentett volt annak eleve csak zoknibab lehetett bemenni.
2019. aug. 6. 14:58
15/17 anonim válasza:
Nálunk annak idején nem csináltak nagy ügyet a tornatanárok, ha valakinek nem volt ott a tornacipője. Nem volt egyes, beírás, vagy igazolatlan óra. Egyszerűen le kellett venni a zoknit és egész órán mezítláb kell tornázni. Nem volt semmilyen büntetés jellege a dolognak. Tanár is, diák is természetesnek vette. Volt aki kérte, hogy maradhasson a zokni, de csúszásveszély miatt nem engedte a tanár. Én kifejezetten szerettem mezítláb tesizni és volt, hogy "véletlenül" otthon felejtettem otthon a tornacsukámat. :)
2019. aug. 28. 15:01
16/17 anonim válasza:
Nálunk nem engedték mezítláb, pedig én szerettem volna. Egyszer volt ilyen, kimostuk a tornacipőt, de nem száradt meg, és a tanár inkább beírta az igazolatlan órát.
2020. júl. 19. 11:37
17/17 anonim válasza:
Nálunk annak kellett zokniban tesizniül, akik már sokadszorra "nem hoztak tesi cuccot/cipőt" - azért idézőjelben, mert volt aki hozott cuccot, de inkább nem akart tesizni így bekamuzta a fenti mondatot.
Leginkább 2-3 srácnál volt ez mindig. Egyikőjük majdnem megbukott, így év végén kénytelen volt bejárni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!