Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen ha valaki eljut a...

Egyetemen ha valaki eljut a vizsgaig, akkor őt ott már atrugdossak?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom ezt az általánosítást,hogy elég csak a vizsgaig eljutni ,onnan már szinte mindenki át fog menni ,mert "atrugdossak".

Valóban így lenne?

2018. szept. 25. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%
államvizsgára igaz és nem noname szakokon pl orvosin is így van :-)
2018. szept. 26. 10:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Én mernokinfo szakon vagyok.

Itt mint írtam ,majdnem minden tárgyból minden héten zh...

Esetleg valaki tud az ezen a szakon lévő vizsgakrol nyilatkozni ?

2018. szept. 26. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk kegyetlenül szívatnak államvizsgán, szóval ez se feltétlen igaz hogy ott átrugdosnak (pénzügy-számvitel szak).

Mérnökinfón is egyetemenként ráadásul tárgyanként eltérnek a ZH-k/vizsgák nehézségei, szóval nem igazán tud erről senki nyilatkozni. Talán felsőbb évesek ugyanazon az egyetemen tudják, de ha időközben más tanárhoz kerül a tárgy még ők se tudják. Nekem 2 tárgyam is volt aminél évente variáltak a ZH és vizsga nehézséggel, mert nagyon magas volt a bukási arány. Akkor megpróbálták hogy sokkal könnyebb legyen a ZH de sokan buktak utána 3 vizsgalehetőséget, próbálták a vizsga idejét/feladatok számát variálni stb, szóval ha valaki 3-szor is felvette egymás után a tárgyat 3 teljesen más nehézségű/összeállítású ZHn és vizsgán vett részt.

2018. szept. 26. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
11-es vagyok és hiába megy a lepontozás.....orvosin az államvizsga formalitás! Aki pedig nem államvizsgázott orvosin az ne okoskodjon :-)
2018. szept. 27. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg így van, az írásbeli tesztkérdésekhez sem véletlenül utólag húzzák meg a határokat, hogy hány ponttól 2-es, 3-as stb.
2018. szept. 27. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Mernokinfo gondolom ugyanolyan mint villanyon

Nem fognak atrugdosni. Ha mar a 6. vizsgaalkalomkor vagy ott akkor elofordul(hallottam ilyen storyt). De addig biztos nem. Foleg hogy vannak tantargyak(digit) ahol ahhoz hogy egyaltalan ott vizsgazhass beugrot kell irnod.

2018. okt. 2. 19:42
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 vagyok

Annyi maradt le, hogy BME-n. :)

2018. okt. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!