Melyik egyetemi szak felel meg annak, hogy valakiből üzletvezető válhasson?
Érettségi elött álló diák vagyok, és sajnos azok közé az emberek közé tartozom, akik nem tudták eldönteni kis iskolás korukban, hogy melyik ágazatban szeretnének elhelyezkedni. Sok évet dolgoztam Tescoban, Spárban diákként, és tulajdonképpen ez váltotta ki nálam azt az állapotot, hogy ebben a szakmában helyezkedjek el. Az OKJ-s tanfolyamot jövőre tervezem elkezdeni, mint boltvezető. A kérdésem még annyi lenne, hogy csak levelezőn tudnám elkezdeni az egyetemet és az mennyibe kerülne, vagy esetleg lenne esélyem hallgatóként felvételizni valahova?
A hasznos, és értelmes válaszokat előre is köszönöm a kedves segítőknek/ólvasóknak! :)
Nekem a kereskedelem és marketing 2 éves FOKSZ végzettségemre is azt mondták boltban, hogy lehetek vele üzletvezető. Nem szokott fősulis végzettségük lenni az üzletvezetőknek és munkaerőhiány is van, Bp.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!