Rossz jegyet kaptam mit tegyek? Hogyan tegyem magsm túl ezen?
Én végig jeles voltam mindenből néha egy két négyesem volt, rossz napokon becsúszott a 3-as ha valamit nagyon nem értettem.
Na kb. semmivel nem vagyok előrébb mint a bukdácsoló partiarcok, akik a wc-ben drogoztak.
Én az általános iskolában kb 5.osztálytól kezdve semmit nem tanultam, végigpuskáztam az 8.osztályig. Nem is voltak jó jegyeim, a legjobb jegyem 3-as volt. Mégis felvettek abba a középiskolába, ahova menni akartam. Ott szintén kb semmit nem tanultam, ott is próbáltam a puskáást több kevesebb sikerrel. Színtiszta 2-es voltam szinte végig a 4 év középsuli alatt. Az érettségire is alig tanultam valamit (2 héttel előtte kezdtem el mindenre tanulni, olyan szinten mintha csak egy sima dolgozat lenne). Aztán felvettek az Óbudai Egyetemre informatika szakra (állami finanszírozottra), és most itt tartok.
Szóval nyugi, látod én milyen link voltam, és mégis jóval a ponthatárok felett voltam középsulis, illetve az egyetemi felvételinél is. Rohadtul nem a jegyeken múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!